Loading...
  • Nieuw: Circadia

C I R C A D I A Skin Care

Bij C I R C A D I A concentreren we ons op de effecten van chronobiologie en circadiaanse ritmes op de huid. Die beïnvloeden het uiterlijk en hebben ook een diep effect op de absorptie van aangebrachte behandelingsproducten.

De combinatie met pure plantenextracten, stamcellen, tweede generatie vitaminen en innovatieve peptide technologie om optimale huidgezondheid en schoonheid te bereiken.

De gespecialiseerde behandelingsproducten gebruiken deze technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea aan te pakken

C I R C A D I A is dierproef-, parabeen- en gifvrij.


Soorten behandelingen:

SWiCH Dermal Rejuvenation System
Is een uniek alternatief voor Chemische Peels dat voordelen geeft aan de natuurlijke herstel mechanismen en bijna in elke cel van de huid de energieproductie te stimuleren.

Deze behandeling is voor mensen boven de 40 jaar die last hebben van fijne lijntjes, slappe huid, onregelmatige pigmentatie en een dof uiterlijk hebben.

Oxygen Rx
Door zuurstof te genereren op de huid op het moment van gebruik, wordt de penetratie versterkt zonder overbodige vorming van vrije radicalen. Na deze behandeling zien klanten met acne en rosacea aanzienlijke verbetering.

ENZYMEN
Een mild alternatief voor chemische peelings. Doet de huid onmiddellijk stralen en maakt de huid gezond door te helpen de dode huidcellen en andere onzuiverheden te verwijderen. De enzymen kunnen alleen gebruikt worden, maar ook als onderdeel van een uitgebreidere behandeling.

CHEMISCHE PEELING
Bij een peeling stimuleren we de huid op een veilige en natuurlijke manier. En herstructureren we de celstructuur van binnenuit. Dit zorgde voor een ware revolutie van de wijze waarop huidproblemen worden aangepakt.

Om de beste resultaten te bekomen en de veiligheid van je huid te garanderen, starten we steeds vanuit een huidanalyse.