Loading...
  • Handverzorging

  • Spa Handverzorging

Mavala is specialist op het gebied van nagelverzorging. Al jaren verrichten de MAVALA laboratoria in Genève onderzoek naar schoonheidsproducten voor handen en nagels. Elk product is dan ook zorgvuldig uitgekozen en vormt een oplossing voor een specifiek probleem.

Manicure

De handen bepalen mee de eerste indruk, daarom is het belangrijk om altijd mooi verzorgde en heerlijk zacht aanvoelende handen te hebben. Vorm geven aan de nagels, nagelriemen losmaken, velletjes verwijderen en een glanzende, verzorgende nagellak en een korte handmassage.

Spa handverzorging voor extreem droge handen

Idem manicure, met een peeling van de handen en onderarm, die zorgt voor een betere opname van de producten. Nadien zorgt een paraffinepakking voor een heilzame en verzachtende werking op de handen en onderarm. Als afsluiter krijgen de handen een massage met een diepvoedende crème van Ahava.

Gelish

Nagellak met de sterkte en duurzaamheid van gel. Dit hoogstaande product is zo makkelijk als nagellak. Men kan onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel verbergen alsook deze permanent verstevigen. Gelish biedt u de mogelijkheid om u te voorzien van een permanent kleur of french (houdt ongeveer 3 weken) met een hoogglans afwerking die niet afpelt.