Loading...
  • Lichaamsverzorging

Ahava is gebaseerd op natuurlijke elementen, uniek voor de Dode Zee regio. Water, modder, zout, mineralen en planten vormen samen het gepatenteerde Osmoter, een geconcentreerd extract van de Dode Zee.

Lichaamspeeling

Duizenden oude Dode Zee korrels samen met verwarmde modder van de Dode Zee. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke en sterk doorbloedende peeling. Deze behandeling heeft een ontslankende werking en stimuleert de doorbloeding en stofwisseling.
Ideaal voor een zonnebankkuur of voor de zonvakantie, zo krijgt u een mooie egaal diepbruin kleur.

Anti-stress massage

Anti-stress massage is een speciale massagetechniek voor het hele lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van pure essentiële oliën; Deze behandeling heeft een specifieke werking op lichaam en geest; voor een optimaal effect raad ik u aan na de behandeling even te rusten en niet meteen te douchen. Op die manier kunnen de oliën diep inwerken..

Rugverzorging met massage

Tijdens deze behandeling wordt veel met warmte gewerkt. Eerst een peeling met Dode Zee zout en nadien een warmtedeken en wat rust. Daarna een warme modderpakking met terug een warmtedeken op de rug. Een goede relaxerende massage van rug en nek, met warme etherische oliën, maakt deze verzorging af.

Minerale modderpakking

Duizenden jaren lang geabsorbeerde modder met een hoge concentratie mineralen afkomstig uit de Dode Zee. Ook heilzaam in behandeling van bv. stijfheid, artritis, reuma, psoriasis,… Een douche achteraf spoelt uw laatste restje stress van u af.

Massagebad met kristallen van de Dode Zee

De badkristallen zijn een natuurlijk product, ontstaan door kristalisatie van 43 minerale zouten gedurende 1000de jaren en hebben geneeskundige en cosmetische eigenschappen. De kristallen worden in het massagebad gemengd waarin u heerlijk kunt tot rust komen. Op die manier krijgen de mineralen de tijd om verder in te dringen. Daarna wordt u ingewreven met een voedende body lotion van AHAVA.

Af te raden bij hartpatiënten, zwangere vrouwen of personen met een zwak hart! Het relaxatievermogen van het badzout ligt heel hoog!!!