Loading...

Professionele Peeling

Het assortiment medi+derma peels is een huidvernieuwende techniek waarbij de huid gestimuleerd wordt tot een nieuwe celaanmaak.

De behandelingen zijn revolutionair en bieden een oplossing voor vele huidproblemen zonder een langdurig herstelproces zoals o.a. gevoelige/couperose huid, rosasea huid, vette/acne huid, rijpere en zonbeschadigde huid, rokers-en koffiehuiden en voor huiden die last hebben van hyperpigmentatie en melasma.

Soms bied een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulatie om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een kuur van peelings te ondergaan. Één kuur van 4 peelings met telkens 4 weken tussen. Deze behandelingen zijn enkel mogelijk tijdens de winterperiode (oktober tot april)

Belangrijk! De peelings kunnen niet uitgevoerd worden wanneer er een beurt aan zonnebank voorafgegaan is. Wanneer er binnen de 7 dagen voor de peeling een laserontharing gebeurt is of sprake is van Herpes (koortsblaar).

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wilt u starten?
Maak gerust een afspraak om eerst een huiddiagnose op te stellen en aan de hand hiervan word er een persoonlijk verzorgingsprogramma uitgewerkt.