Loading...
  • Gelaatsverzorging

Al 65 jaar streeft Sothys naar schoonheid door middel van zeer geavanceerde protocollen en exclusieve formules voor een gerichte doeltreffendheid door middel van welness en efficiëntie.

Verzorging voor de jonge huid

De huid wordt gereinigd, wenkbrauwen geëpileerd en een verzorgend masker wordt aangebracht.

Express verzorging

Ontspannende verzorging met vit.C, voor mensen met tijdgebrek.

Standaard verzorging

Reinigen, huidanalyse, wenkbrauwen epileren, peeling (eventueel stoom), oneffenheden verwijderen, ampoule inmasseren, massage, verzorgend masker.

Verzorging voor de man

100% relaxatie, detoxifiërend en hydraterend.

Hydrateren

Op peil houden van het vochtgehalte in de huid is een essentieel onderdeel van deze verzorging. Resultaat: een soepele, ontspannen en beschermde huid, met een stralende blos.

Energie opwekkend

Wanneer de huid te weinig energie heeft, straalt zij niet meer. Het belangrijkste actieve bestanddeel van deze verzorging is eleuterococcus (Siberische ginseng). Deze heeft een buitengewoon vermogen om het energiekapitaal van de huid te optimaliseren, zodat de huid fris en stralend blijft en haar jeugdigheid duidelijk zichtbaar wordt.

Gevoelige huid

De gevoelige en reactieve huid kalmeren, herstellen en beschermen. De producten zijn hypo-allergeen, ongeparfumeerd en zonder kleurstoffen.

Seizoensverzorging

Ieder seizoen heeft onze huid andere behoeften. Tijdens deze vitaminerijke verzorging met overheerlijke geuren, worden deze behoeften aangevuld en krijgt u een serum mee naar huis.